Кулер для ноутбука TOSHIBA Satellite A80, A85 series, Tecra A3, S2 series AB0605HX-EB3

485 грн.

Кулер TOSHIBA Satellite A80, A85 series, Tecra A3, S2 series AB0605HX-EB3

Артикул: 34888 Категория:

Детали

Брэнд

Совместимые модели

P/N вентилятора

Состояние

Гарантия