Модуль пам`ятi DDR4 2x16GB/3600 G.Skill Trident Z RGB (F4-3600C18D-32GTZR)

3,032 грн.

Опис

Оптимальна пам’ять для сучасного ПК!
Епоха продуктивності вже тут! Завдяки нагородженому дизайну теплорозподільника Trident Z, серія пам’яті Trident Z RGB стала уособленням поєднання яскравого RGB-освітлення та вражаючої продуктивності оперативної пам’яті DDR4 DRAM. Забудьте про компроміси – тепер ви можете отримати ідеальну синергію між стилем та функціональністю.

Повний діапазон RGB для вашого задоволення
Світлова панель цього модуля розроблена для візуального задоволення світлодіодним RGB-освітленням. За замовчуванням світлодіоди створюють плавну хвилю кольорів веселки. Завантажте програмне забезпечення, щоб створювати додаткові світлові ефекти та налаштовувати кольори, щоб підібрати їх під ваше складання та персоналізувати простір RGB.

Винятковий дизайн, який залишає свої позначки
Trident Z RGB містить естетичні риси класичної серії Trident Z – розкішні алюмінієві теплорозподільники з поліруванням та фірмовий дизайн ребер. Верхня частина радіатора спроектована для розсіювання світла та створення екстравагантних світлових ефектів. Знайти пам’ять, що поєднує в собі продуктивність та красу, тепер полегшало!

Trident Z – це продуктивність першого класу
Кожен комплект пам’яті проходить ручний відбір мікросхем у рамках суворого процесу G.SKILL, забезпечуючи високу продуктивність. Десятишарова друкована плата спеціально розроблена для оптимальної продуктивності. Розкрийте свої внутрішні кольори та насолоджуйтесь вражаючою ефективністю Trident Z.

Синхронізація з освітленням системи
Бажаєте синхронізувати світлові ефекти? Trident Z RGB сумісний із програмним забезпеченням Asus Aura, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light та ASRock Polychrome Sync, що дозволяє вам налаштовувати кольори та ефекти відповідно до вашого стилю та уподобань.

Підтримка XMP 2.0 для максимальної продуктивності
Інтегрований інтелектуальний профіль XMP 2.0 дозволяє легко встановити пам’ять та насолоджуватися максимальною продуктивністю без складних налаштувань. Просто встановіть та насолоджуйтесь швидкістю, яку пропонує Trident Z RGB!

Додаткова інформація

Тип оперативної пам'яті

DDR4

Об'єм одного модуля

16 ГБ

Кількість модулів у комплекті

2

Частота пам'яті

3600 МГц

Напруга живлення

1.2В / 1.35В

Схема таймінгів

18-22-22-42

Стандарт памяти

Система охолодження

пасивна (радіатор)

Перевірка і корекція помилок (ECC)

немає

Колір

чорний

Призначення

для ПК

Наявність підсвічування

з підсвічуванням

Відновлена

ні

Підтримка профілю Intel XMP

є

Підтримка профілю AMD Expo

немає

Лінійка пам'яті

G.Skill Trident Z RGB

Форм-фактор

CAS Latency (CL)

CL18

Загальний об'єм памяті

32 ГБ

Производитель

G.Skill

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Модуль пам`ятi DDR4 2x16GB/3600 G.Skill Trident Z RGB (F4-3600C18D-32GTZR)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *