Відеокарта GF RTX 3050 6GB GDDR6 KalmX Palit (NE63050018JE-1070H)

7,631 грн.

Артикул: 494281 Категорія:

Опис

Пасивне охолодження. Тихий геймплей
Представляємо Palit GeForce RTX 3050 KalmX, де тиша та продуктивність ідеально гармонують. Серія KalmX відома своїм оригінальним безвентиляторним дизайном, що переосмислює ігровий досвід. Завдяки пасивній системі охолодження відеокарта працює тихо, що робить її ідеальною як для ігор, так і для мультимедійних програм.

Транслюйте як бос
Вкрасти шоу з чудовою графікою та плавною трансляцією без зупинок. Апаратне кодування та декодування нового покоління поєднується, щоб показати всі ваші найкращі моменти з надзвичайною деталізацією. А абсолютно нова програма NVIDIA Broadcast виводить ваші прямі трансляції на новий рівень завдяки потужним можливостям штучного інтелекту, які покращують якість аудіо та відео за допомогою ефектів, таких як віртуальне тло, автоматичне кадрування веб-камери та видалення шуму мікрофона. Графічні процесори GeForce RTX 30 забезпечують продуктивність та якість зображення, необхідні для того, щоб завжди надавати глядачам найкраще.

Творча гра на найвищому рівні
Виведіть свої творчі проекти на новий рівень за допомогою графічних процесорів GeForce RTX серії 30. Вони забезпечують прискорення ІІ для найкращих творчих програм. Працює на платформі NVIDIA Studio зі спеціальними драйверами та ексклюзивними інструментами. І створений задля досягнення рекордної продуктивності. Якщо ви відтворюєте складні 3D-сцени, редагуєте відео 8K або транслюєте у прямому ефірі з найкращим кодуванням та якістю зображення, графічні процесори GeForce RTX забезпечать вам продуктивність для створення найкращих результатів.

Перемога вимірюється мілісекундами
NVIDIA Reflex дає вам максимальну конкурентну перевагу. Найменша затримка. Найкраща чуйність. Завдяки графічним процесорам серії GeForce RTX 30 та ігровим моніторам NVIDIA G-SYNC. Швидше захоплюйте цілі, швидше реагуйте та підвищуйте точність прицілювання за допомогою революційного набору технологій для вимірювання та оптимізації системної затримки у змагальних іграх.

DLSS AI прискорення
NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) – це революційна технологія візуалізації штучного інтелекту, що підвищує продуктивність графіки за допомогою виділених процесорів Tensor Core AI на графічних процесорах GeForce RTX. DLSS використовує потужність нейронної мережі глибокого навчання, щоб збільшити частоту кадрів та створювати красиві чіткі зображення в іграх.

Додаткова інформація

Графічний чіп

NVIDIA GeForce RTX 3050

Інтерфейс підключення

PCI-Express 4.0

Об'єм пам'яті

6 ГБ

Тип памяти

Шина памяти

Система охолодження

пасивна

Максимальна роздільна здатність

7680×4320

Кількість займаних слотів

2

Частота ядра, МГц

1042-1470

Частота пам'яті, МГц

14000

D-Sub

відсутній

DVI

HDMI

DisplayPort

1

USB Type-C

відсутній

Додаткове живлення

без додаткового живлення

Рекомендована потужність блоку живлення

300 Вт

Кількість підтримуємих моніторів

3

Підтримка Nvidia SLI

немає

Підтримка AMD CrossFireX

немає

Виробник відеокарти

nVidia

Підтримувані 3D API (DirectX, OpenGL)

DirectX, OpenGL

Довжина відеокарти

166 мм

Форм-фактор

Колір

Black

Наявність підсвічування

без підсвічування

Відновлена

ні

Кількість вентиляторів

без вентиляторів

Призначення

ігрова

Серія AMD

Серія Nvidia

GeForce RTX­­ 30 Series

Производитель

Palit

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Відеокарта GF RTX 3050 6GB GDDR6 KalmX Palit (NE63050018JE-1070H)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *